Vepřová panenka se smaženou rýží a česnekem

Vepřovou panenku nakrájíme plátky. V misce si rozmícháme vejce, sojovku, worcester, sůl, pepř, solamyl a česnek, důkladně vše promícháme. Panenku vložíme do marinády a necháme v chladu uležet, nejlépe 24 hodin. Rýži uvaříme dle návodu. Mezitím si rozplálíme pánev s olejem. Vyjmeme maso z marinády...

Diskuze

5 komentářů

    Ram

    Very true! Makes a change to see smooene spell it out like that. 🙂

    k
    krockovapavla

    Vepřová panenka se smaženou rýži je opravdu vynikající.

    c
    cadouas

    uvařenou rýži ještě 15 minut smažit? nevím, jestli by pak nebyla hrozně mastná a rozvařená?

    c
    cernousek

    panenku mám ráda,ale smaženou rýži jsem ještě nezkoušela.

    l
    Lucie08

    tak tento recept je jednoduchý,ale vypadá moc dobře 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist