Vepřová panenka se smaženou rýží a česnekem

Vepřovou panenku nakrájíme plátky. V misce si rozmícháme vejce, sojovku, worcester, sůl, pepř, solamyl a česnek, důkladně vše promícháme. Panenku vložíme do marinády a necháme v chladu uležet, nejlépe 24 hodin. Rýži uvaříme dle návodu. Mezitím si rozplálíme pánev s olejem. Vyjmeme maso z marinády...

Diskuze

5 komentářů

    Ram

    Very true! Makes a change to see smooene spell it out like that. 🙂

    k
    krockovapavla

    Vepřová panenka se smaženou rýži je opravdu vynikající.

    c
    cadouas

    uvařenou rýži ještě 15 minut smažit? nevím, jestli by pak nebyla hrozně mastná a rozvařená?

    c
    cernousek

    panenku mám ráda,ale smaženou rýži jsem ještě nezkoušela.

    l
    Lucie08

    tak tento recept je jednoduchý,ale vypadá moc dobře 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist