Vejce s pažitkou a náplní

Suroviny

vajec
4 ks
pomazánkového másla
100 g
eidamu
50 g
pažitka
dle chuti
hořčice
1 PL
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Vejce uvaříme natvrdo, po zchladnutí oloupeme a podélně rozřízneme. Žloutky vyndáme a utřeme je s pomazánkovým máslem, vmícháme na kostičky nakrájený sýr, jemně nakrájenou pažitku, hořčici, sůl a pepř. Směs navrstvíme do bílků a ozdobíme.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 1x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2016 12:31

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist