vejce-s-naplni.jpg

Vejce s pažitkou a náplní

Vejce uvaříme natvrdo, po zchladnutí oloupeme a podélně rozřízneme. Žloutky vyndáme a utřeme je s pomazánkovým máslem, vmícháme na kostičky nakrájený sýr, jemně nakrájenou pažitku, hořčici, sůl a pepř. Směs navrstvíme do bílků a ozdobíme.

Diskuze

3 komentáře

    penzista

    Nejlepší to je z vajec za 7kč/ks. Zhořkne to v hubě.

    edueva

    výborné,hned vyzkouším

    edueva

    výborné,hned vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist