Tvarohová mramorová buchta

Suroviny

hladká mouka

1 hrnek

hrubá mouka

1 hrnek

cukr krupice

2 hrnky

mléko

2 hrnky

olej

3/4 hrnku

prášek do pečiva

2 PL

vejce

4 ks

pudink vanilkový

1 ks

tvaroh

2 ks

Postup přípravy:

Tmavé těsto: 1 hrnek mouky hladké, 1 hrnek mouky hrubé, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 3/4 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 2 lžíce kakaa, 2 vejce
Světlé těsto: 1 pudink vanilkový, 2 tvarohy, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 2 vejce

Ze surovin umícháme tmavé a světlé těsto. Část tmavého těsta odlijeme do hrnku‚ zbytek nalijeme na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Nahoru pak nalijeme světlé těsto. Z odlitého tmavého těsta potom děláme na povrchu lžící skvrny. Upečeme dozlatova.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 18x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.3.2013 2:58| autor: Dragonisa

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist