Tvarohová mramorová buchta
Tmavé těsto: 1 hrnek mouky hladké, 1 hrnek mouky hrubé, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 3/4 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 2 lžíce kakaa, 2 vejce Světlé těsto: 1 pudink vanilkový, 2 tvarohy, 1 hrnek cukru...
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Tmavé těsto: 1 hrnek mouky hladké, 1 hrnek mouky hrubé, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 3/4 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 2 lžíce kakaa, 2 vejce Světlé těsto: 1 pudink vanilkový, 2 tvarohy, 1 hrnek cukru...
zajímavé, ten název se mi líbí, super
stejný recept mám doma, ale pod jiným názvem, zatím jsem ho ještě nezkoušela, ale jistě přijde brzy na řadu 🙂
Výborný recept, len ten názov sa mi nehodí k tak dobrému zákusku.
Dobrý recept – myslím, že peču něco podobného. Tohle taky zkusím.
Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.
Recept bych ráda vyzkoušela, ale mám dotaz ten pudung se nemusí uvařit? pouze se prášek smíchá s ingrediencemi?
Díky za recept, vypadá to skvěle, dobrý tipy na sobotní moučník.
To je parádní název – v neděli jsem pekla hodně podobnou buchtu, máme ji rádi.
Moc pěkná a jistě dobrá, lahodná buchta.
buchty na jakýkoli způsob můžu, recept vyzkouším a určitě bude buchta dobrá
Dobrý tip na strakatou buchtu!