Tiramisu s jahodami a mandlovým likérem

Suroviny

mascarpone
500 g
jahody
400 g
cukr krupice
80 g
mandlový likér
70 ml
vanilkový cukr
1 ks
cukrářské piškoty
14 ks
vejce
2 ks

Postup přípravy:

V míse utřeme žloutky a cukr s vanilkovým cukrem, promícháme s mascarpone a opatrně zapracujeme ušlehaný sníh z bílků. Jahody omyjeme, necháme okapat, pak je nakrájíme na plátky. Větší skleněnou misku vyložíme polovinou cukrářských piškotů, pokapeme je mandlovým likérem a poklademe částí jahodových plátků. Jahody zakryjeme polovinou ušlehaného mascarpone, poklademe druhou polovinou piškotů, ochutíme likérem, jahodami a mascarpone. Horní vrstvu ozdobíme plátky jahod a dáme do chladničky odležet 4-6 hodin.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2015 7:50| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist