Těstoviny se smetanovou omáčkou

Suroviny

listový špenát
300 g
sladká 12% smetana
250 g
těstoviny
1 balení
česnek
1 stroužek
šťáva z citronů
1/2 ks
sekané mandlové lupínky
dle potřeby
parmazán
dle chuti
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Listy špenátu omyjeme a polovinu rozmixujeme se smetanou, česnekem, půlkou parmezánu, citronóvou šťávou, solí a pepřem. Těstoviny uvaříme podle návodu a promícháme je se špenátovou omáčkou, chvíli prohřejeme na mírném ohni.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Podáváme ozdobené čestvými špenátovými listy, mandlovými lupínky a zbytkem sýra.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.10.2012 10:11| autor: LucieRossi

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist