Těstoviny s mletým masem

Suroviny

těstovin (mušle, vrtule)
500 g
mletého masa (vepřové, hovězí)
500 g
cibule
1 ks
česneku
3 stroužky
konzervy rajčat (sekaných)
1-2 ks
olej, sůl, mletý pepř, tymián

Postup přípravy:

Nejdříve oloupeme cibuli a česnek, cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky. Na pánvi si rozpálíme olej, orestujeme na něm cibuli a plátky česneku a potom přidáme mleté maso. Osolíme, opepříme a opékáme, až se maso rozdrobí na hrudky. Potom posypeme tymiánem a přidáme nasekaná rajčata. V létě můžeme samozřejmě použít čerstvá (nařízneme do křížku, spaříme, oloupeme a nasekáme). Vše promícháme a asi 10 minut společně dusíme. Podle potřeby ještě přisolíme. Hotovou masovou směs klademe na uvařené těstoviny.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 16x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.10.2013 9:17| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist