Těstoviny s houbami šitake

Suroviny

těstovin
400 g
parmezánu
40 g
oleje
2-3 PL
másla
20 g
hub šitake (mohou být i mražené, předem povolené hříbky)
200 g
bazalky
1 hrst
feferonky
1 ks
mladé cibulky s natí
4 ks
česneku
1-2 stroužků
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Houby propláchněte studenou vodou a nechte okapat. Nastrouhejte najemno parmezán. Těstoviny uvařte podle návodu. Rozehřejte na pánvi olej s máslem, nasypte na ni nakrájenou cibulku, nasekanou feferonku a česnek, promíchejte a ihned přidejte houby, míchejte a duste asi 2-3 minuty. Podle chuti osolte, opepřete a promíchejte s těstovinami, nastrouhaným sýrem a natrhanými bazalkovými lístky. Rozdělte na talíře a můžete ještě ozdobit bazalkou.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.9.2016 10:48

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist