Tatínkův tatarák s chilli

Suroviny

syrové hovězí svíčkové
30 dkg
syrový žloutek
1 ks
ostrého kečupu
2 PL
pln. hořčice
1 PL
vorčestrová omáčka dle chuti
sůl, pepř
chilli koření

Postup přípravy:

Hovězí svíčkovou umyjeme, nakrájíme na kousky a 2x umeleme na masovém strojku, přidáme všechny ingredience a vše důkladně promícháme. Dle své chuti může každý přidat víc či míň z uvedených ingrediencí.  Dáme odležet do lednice alespoŇ na 2 hodiny a podáváme na opečených topinkách, které jsme hodně potřeli česnekem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.3.2011 2:04| autor: alicepochopenova

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist