Tatínkův tatarák s chilli
Hovězí svíčkovou umyjeme, nakrájíme na kousky a 2x umeleme na masovém strojku, přidáme všechny ingredience a vše důkladně promícháme. Dle své chuti může každý přidat víc či míň z uvedených ingrediencí. Dáme odležet do lednice alespoŇ na 2 hodiny a podáváme na opečených topinkách,...
Tatínkův tatarák – já nikdy nejedla ani maminčin , ani žádný jiný !
TAtaráky nemám odjakživa moc ráda:(
to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-))))))))
to určitě vyzkouším
tatarák taky milujem, často neodoláme a dáme si k dobrému pivečku, lepší než nějaké stejky a „speciality šéfkuchaře“. když ho melete, tak raději několikrát, jinak raději naškrábat
si dáváme v restauraci, maso by se mělo spíš než umlet tak naškrábat, ale zase je mletí jednodušší.
Podle receptu s emi tatarák moc nepovedl nevím kde sem udelala chybu 🙂
přiznávám , že tatarák jsem nikdy nejedla a jeho chuť si ani neumím představit
tatarák miluji hodně tak si ho uděláme o víkendu