Tatínkův tatarák s chilli

Hovězí svíčkovou umyjeme, nakrájíme na kousky a 2x umeleme na masovém strojku, přidáme všechny ingredience a vše důkladně promícháme. Dle své chuti může každý přidat víc či míň z uvedených ingrediencí.  Dáme odležet do lednice alespoŇ na 2 hodiny a podáváme na opečených topinkách,...

Diskuze

12 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Tatínkův tatarák – já nikdy nejedla ani maminčin , ani žádný jiný !

    k
    krockovapavla

    TAtaráky nemám odjakživa moc ráda:(

    Viky17

    to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-))))))))

    v
    viwi

    to určitě vyzkouším

    D
    doublefantasy

    tatarák taky milujem, často neodoláme a dáme si k dobrému pivečku, lepší než nějaké stejky a „speciality šéfkuchaře“. když ho melete, tak raději několikrát, jinak raději naškrábat

    j
    jijina

    si dáváme v restauraci, maso by se mělo spíš než umlet tak naškrábat, ale zase je mletí jednodušší.

    j
    janulina

    Podle receptu s emi tatarák moc nepovedl nevím kde sem udelala chybu 🙂

    x
    xxkouckaxx

    přiznávám , že tatarák jsem nikdy nejedla a jeho chuť si ani neumím představit

    b
    brontik

    tatarák miluji hodně tak si ho uděláme o víkendu

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist