Svačinový salát z červeného zelí s kyselými okurkami

Suroviny

červené zelí
500 g
kyselé okurky
200 g
cibule
100 g
majonéza
3 PL
pepř
1 špetka
sůl
1 špetka
cukr
1 PL
ocet
1 PL

Postup přípravy:

Zelí nakrájíme na nudličky, spaříme vařící vodou, vodu slijeme a zelí necháme okapat. Zelí pokapeme octem a posypeme jemně cukrem. Okurky nastrouháme na nudličky, cibuli nakrájíme na kostičky a vše smícháme se zelím. Promícháme s majonézou, ochutíme pepřem a solí a necháme vychladit.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.6.2015 7:58| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist