Studentská bageta se salámem

Suroviny

bagetka
4 ks
máslo
100 g
tavený sýr
1 ks
tatarka
2 PL
měkký salám
200 g
vařené vejce
2-3 ks
hořčice
1 PL
vařená mrkev
1 ks

Postup přípravy:

Nejprve utřeme máslo, přidáme drobky z bagety nebo z vek, tavený sýr, hořčici a tatarku, nakrájený salám, okurku, vejce vařené, vařenou vychladlou mrkev a všechny suroviny dobře promícháme a dle chuti osolíme. Veku překrojíme nebo bagetu na půl a střed vydlabeme. Naplníme ji připravenou směsí. Obě půlky přitiskneme k sobě a zabalíme do alobalu. Necháme vychladnout v lednici asi 2-3 hodiny před podáním a krájíme na 1,5 cm tlusté plátky je to výborné na pohoštění jako chuťovky.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.12.2014 10:52| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist