Studentská bageta se salámem

Suroviny

bagetka
4 ks
máslo
100 g
tavený sýr
1 ks
tatarka
2 PL
měkký salám
200 g
vařené vejce
2-3 ks
hořčice
1 PL
vařená mrkev
1 ks

Postup přípravy:

Nejprve utřeme máslo, přidáme drobky z bagety nebo z vek, tavený sýr, hořčici a tatarku, nakrájený salám, okurku, vejce vařené, vařenou vychladlou mrkev a všechny suroviny dobře promícháme a dle chuti osolíme. Veku překrojíme nebo bagetu na půl a střed vydlabeme. Naplníme ji připravenou směsí. Obě půlky přitiskneme k sobě a zabalíme do alobalu. Necháme vychladnout v lednici asi 2-3 hodiny před podáním a krájíme na 1,5 cm tlusté plátky je to výborné na pohoštění jako chuťovky.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.12.2014 10:52| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist