Smetanová celerová polévka s fenyklem

Suroviny

cibule
1 ks
celer
1 ks
máslo
1 PL
kuřecí vývar
800 ml
bobkový list
1 ks
smetana na vaření
150 ml
sůl, pepř
1 špetka
fenykl
1 ks

Postup přípravy:

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Fenykl a celer očistíme a nakrájíme na kostičky. Na másle zpěníme cibuli, přidáme celer, fenykl a bobkový list a vše orestujeme. Zalijeme kuřecím vývarem, osolíme a vaříme cca 20 minut. Poté vyjmeme bobkový list a polévku rozmixujeme dohladka. Polévku dochutíme solí a pepřem a zjemníme smetanou.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.6.2015 8:12| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist