Salát z ředkviček a zakysanou smetanou

Suroviny

ředkvičky
1 svazek
zakysaná smetana
1 ks
sůl
1 špetka
moučkový cukr
1 PL
citrónová šťáva
1 PL
pepř
1 špetka
vejce
1 ks

Postup přípravy:

V zakysané smetaně rozmícháme sůl, citrónovou šťávu, pepř a případně ještě moučkový cukr (kdo má radši sladší) – množství se řídí chutí strávníků.
Omyté ředkvičky i se slupkou postrouháme a přimícháme do smetany.
Kdo má rád, může salát vylepšit posekanými vařenými vejci. Salát se může podávat i jako příloha k masu, nejlépe grilovanému.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.11.2012 12:54| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist