Salát s tuňákem a fazolkami

Suroviny

zelené fazolky
40 dkg
tuňák ve vlastní šťávě
50 dkg
cibule
1 ks
česnek
sardelová pasta
10 g
vařené vejce
1 ks
cherry rajče
3 ks
pepř
majoránka
bazalka
pažitka

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme utřený česnek, sardelovou pastu, tuňáka, uvařené fazolky a rajčata. Promícháme a ochutíme kořením, bylinkami a ozdobíme vařeným vejcem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.10.2015 9:14| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist