Salát s čočkou a zelím

Suroviny

čočky
2 hrnky
sterilovaného zelí
1 hrnek
majolky
4 PL
sůl

Postup přípravy:

Čočku necháme namočit den dopředu. Druhý den uvaříme do měkka, scedíme. Sterilované zelí pokrájíme na menší kousky. Čočku osolíme dle chuti, do ní vmícháme pokrájené zelí a poté majonézu.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.3.2011 6:54| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist