Salát s angreštem a malinami

Suroviny

zralého zeleného angreštu
500 g
cukru
200 g
malin
250 g
malinového likéru
2 cl
smetany ke šlehání
1/8

Postup přípravy:

Angrešt očistíme, opereme, nasypeme do kastrolu, zasypeme cukrem a na malém plamínku asi 10 minut dusíme tak, aby angreštové bobule nepopraskaly. Podušený angrešt přendáme do mísy, vmícháme přebrané maliny a zalijeme likérem. Salát podáváme ještě vlahý s vychlazenou šlehačkou. Použijeme-li kompotovaný angrešt, podáváme salát vychlazený.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist