Rýžový salát se ši-ta-ke

Suroviny

fialové rýže nebo i jiné rýže

150 g

čerstvých hub ši-ta-ke

60 g

malé cukety

1 ks

česneku

1 stroužek

ledového salátu

1/4 ks

cibulky s natí

1 ks

sýru Feta

100 g

třešňových rajčat

12 ks

olivového oleje

4 PL

citronové šťávy

1/2 ks

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Rýži propláchněte, zalijte vodou (asi dvojnásobným množstvím), osolte a poduste doměkka. Uvařenou rýži nasypte do mísy, zalijte citrónovou šťávou a promíchejte. Na 2 lžících oleje orestujte na plátky nakrájený česnek a cuketu a přidejte k rýži. Pak na zbylém oleji orestujte nakrájené houby a rovněž dejte do rýže. Osolte, opepřete, přidejte jemně nakrájenou cibulku, nakrájený salát, promíchejte, posypte sýrem a ozdobte rajčátky.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.12.2016 4:28| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist