Ředkvičková pomazánka z tvarohu

Suroviny

ředkvičky

2 svazky

vejce

3 ks

nízkotučný tvaroh

100 g

máslo

2 PL

hořčice

1 PL

petrželová nať

dle chuti

nastrouhaný tvrdý sýr

50 g

sladkokyselá okurka

2 ks

Postup přípravy:

Ředkvičky zbavte stonků, očistěte, omyjte a nastrouhejte na hrubém struhadle. V případě, že budete přidávat okurky, tak je rovněž nastrouhejte. Vše vložte do sítka a rukou vymačkejte přebytečnou vodu. Při variantě s vejci uvařenými natvrdo je přidejte, když jste je nejprve pokrájeli na kostičky. Při variantě bez vajíček vložte vše do misky, přidejte pomazánkové máslo, hořčici, případně najemno nastrouhaný sýr a vše důkladně vidličkou promíchejte. Pomazánku natíráme na chléb, veku nebo celozrnné pečivo. Hodí se i na jednohubky nebo jako podklad na chlebíčky. Namazanou pomazánku posypeme nadrobno nasekanou čerstvou petrželkou nebo pažitkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.1.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist