redkvicky.jpg

Ředkvičková pomazánka z tvarohu

Ředkvičky zbavte stonků, očistěte, omyjte a nastrouhejte na hrubém struhadle. V případě, že budete přidávat okurky, tak je rovněž nastrouhejte. Vše vložte do sítka a rukou vymačkejte přebytečnou vodu. Při variantě s vejci uvařenými natvrdo je přidejte, když jste je nejprve pokrájeli na kostičky. Při variantě...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Redkvičková pomazánka sa musí ihneď zjesť.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    já v tom nevidím žádný problém.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Ředkvičková pomazánka z tvarohu bude dobrá. Rád ji vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist