Pstruh na víně a mandlích
Pstruhy očistíme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na plátky a mandle, pak vložíme pstruhy, podlijeme vínem a ve vyhřáté troubě upečeme. Během pečení podle potřeby podléváme.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Pstruhy očistíme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na plátky a mandle, pak vložíme pstruhy, podlijeme vínem a ve vyhřáté troubě upečeme. Během pečení podle potřeby podléváme.
Pstruh by mi chutil, keby nemal toľko veľa kostí.
Pstruh na víně a mandlích – nevím kolik a jaké má kosti pstruh. nemám ráda ryby, které mají moc kostí.
Když se poštěstí od rybáře dostat pstruha, také tuhle dobrotu dělám.