pstruh.jpg

Pstruh na víně a mandlích

Pstruhy očistíme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na plátky a mandle, pak vložíme pstruhy, podlijeme vínem a ve vyhřáté troubě upečeme. Během pečení podle potřeby podléváme.

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Pstruh by mi chutil, keby nemal toľko veľa kostí.

    b
    Božena Brázdilová

    Pstruh na víně a mandlích – nevím kolik a jaké má kosti pstruh. nemám ráda ryby, které mají moc kostí.

    nova2

    Když se poštěstí od rybáře dostat pstruha, také tuhle dobrotu dělám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist