Pšeničný salát s fazolkami

Suroviny

zelená pšenice
200 g
mražené zelené fazolky
500 g
malý pórek
1 ks
rukola
1 svazek
česnek
2 stroužky
bílý vinný ocet
2 PL
citrónová šťáva
3 PL
olivový olej
6 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Pšenici zalijte studenou vodou, zakryjte pokličkou a nechte přes noc nabobtnat. V téže vodě uvařte doměkka asi 25 minut. Vodu slijte a pšenici nechte odkapat. Fazolky blanšírujte v horké vodě 6 minut. Vodu slijte a fazolky nechte odkapat. Do mísy nasypte pšenici, fazolky, přidejte jemně nasekaný pórek. Ocet smíchejte s citrónovou šťávou, olejem, solí a pepřem, nalijte na salát a dobře promíchejte. Rozdělte do misek a posypte lístky rukoly.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist