Provensálské kuřecí stehýnko s rajčaty a fazolkami

Suroviny

kuřecí stehýnka
4 ks
rajčata
3 ks
brambory
3 ks
zelených fazolek
200 g
kuřecího vývaru
3 hrnky
oliv
100 g
česnek, šalotka, tymián, rozmarýn, bobkový list, sůl, pepř

Postup přípravy:

V kastrůlku orestujeme šalotku a česnek, přidáme nakrájená rajčata, bylinky a přilijeme kuřecí vývar. Kuřecí stehýnka osolíme a opepříme a opečeme na grilu. Opečená stehýnka vložíme do připravené omáčky z rozdušených rajčat, přidáme brambory, fazolky a olivy. Dochutíme solí a pepřem. Kastrůlek zakryjeme a necháme na grilu cca 20 minut do změknutí stehýnek.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist