Provensálské kuřecí stehýnko s rajčaty a fazolkami

Suroviny

kuřecí stehýnka
4 ks
rajčata
3 ks
brambory
3 ks
zelených fazolek
200 g
kuřecího vývaru
3 hrnky
oliv
100 g
česnek, šalotka, tymián, rozmarýn, bobkový list, sůl, pepř

Postup přípravy:

V kastrůlku orestujeme šalotku a česnek, přidáme nakrájená rajčata, bylinky a přilijeme kuřecí vývar. Kuřecí stehýnka osolíme a opepříme a opečeme na grilu. Opečená stehýnka vložíme do připravené omáčky z rozdušených rajčat, přidáme brambory, fazolky a olivy. Dochutíme solí a pepřem. Kastrůlek zakryjeme a necháme na grilu cca 20 minut do změknutí stehýnek.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist