Provensálské kuřecí stehýnko s rajčaty a fazolkami
V kastrůlku orestujeme šalotku a česnek, přidáme nakrájená rajčata, bylinky a přilijeme kuřecí vývar. Kuřecí stehýnka osolíme a opepříme a opečeme na grilu. Opečená stehýnka vložíme do připravené omáčky z rozdušených rajčat, přidáme brambory, fazolky a olivy. Dochutíme solí a pepřem. Kastrůlek zakryjeme a necháme na grilu...
Provensálské kuřecí stehýnko s rajčaty a fazolkami ma nelákajú.
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším.
Provensálké kuřecí stehýnko – líbí se mi ten kastrůlek !
provensálské koření mám ráda, takže vyzkouším
Opravdu vynikající okořeněné a dobré kuře.
To musí být neskutečná bašta. Určitě vyzkouším.
tohle bych mohla vyzkoušet , ale nevím jaké zvolit olivy !