Pomazánka ze pstruha s pažitkou

Suroviny

pstruh
500 g
pomazánkové máslo bez příchuti
100 g
nordic dressing Heinz
50 ml
jemně nasekaná pažitka
sůl, pepř

Postup přípravy:

Nejlépe čerstvého vykuchaného pstruha vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 15 minut na mírném ohni. Po uvaření pstruha zbavíme kůže a lehce vykostíme. Maso necháme vychladnout.

Do misky dáme dressing, pomazánkové máslo, nasekanou pažitku a smícháme. K této směsi přidáme obrané maso ze pstruha, které jsme si za pomoci vidličky rozmačkali. Vzniklou směs osolíme, opepříme a dobře promícháme.

Pomazánku necháme vychladit a podáváme na kanapkách z rohlíku nebo bagety. Zdobíme tenkými pásky čerstvé mrkve.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.7.2011 11:28| autor: Colombo65

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist