Pomazánka ze pstruha s pažitkou

Nejlépe čerstvého vykuchaného pstruha vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 15 minut na mírném ohni. Po uvaření pstruha zbavíme kůže a lehce vykostíme. Maso necháme vychladnout. Do misky dáme dressing, pomazánkové máslo, nasekanou pažitku a smícháme. K této směsi přidáme obrané maso...

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Pomazánku ze pstruha nerobím, pstruha jeme samostatne.

    x
    xxkouckaxx

    Velmi dobrá pomazánka z čerstvé ryby – tuhle asi vynechám !

    c
    chiappa

    zajímavý recept, určitě vyzkouším!

    h
    helenadon

    rybí pomazánky mám na rozdíl od manžela ráda

    a
    aknela11

    ze pstruha se mi asi nikdy nepovede udělat, protože nemám přístup čerstvého pstruha.

    v
    viwi

    zajímavý tip, podobnou pomazánku jsem nikdy nedělala, tak proč jí nevyzkoušet

    Viky17

    Zajímavavá pomazánka, tenhle recept se může kdykoliv hodit, jak k večeři, tak pro návštěvu

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to lákavě , ale vy máte doma určitě šikovného rybáře !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist