Pomazánka ze pstruha s pažitkou
Nejlépe čerstvého vykuchaného pstruha vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 15 minut na mírném ohni. Po uvaření pstruha zbavíme kůže a lehce vykostíme. Maso necháme vychladnout. Do misky dáme dressing, pomazánkové máslo, nasekanou pažitku a smícháme. K této směsi přidáme obrané maso...
Pomazánku ze pstruha nerobím, pstruha jeme samostatne.
Velmi dobrá pomazánka z čerstvé ryby – tuhle asi vynechám !
zajímavý recept, určitě vyzkouším!
rybí pomazánky mám na rozdíl od manžela ráda
ze pstruha se mi asi nikdy nepovede udělat, protože nemám přístup čerstvého pstruha.
zajímavý tip, podobnou pomazánku jsem nikdy nedělala, tak proč jí nevyzkoušet
Zajímavavá pomazánka, tenhle recept se může kdykoliv hodit, jak k večeři, tak pro návštěvu
vypadá to lákavě , ale vy máte doma určitě šikovného rybáře !