Pomazánka z rybího filé s tatarkou

Suroviny

rybí filé
500 g
menší cibule
1 ks
menší tatarská omáčka
1/2 sklenice
citron
2 ks
hořčice
PL
sůl, pepř

Postup přípravy:

Rybí filé krátce povaříme, scedíme vodu a filé rozemeleme na masovém mlýnku, abychom se zbavili případných kostí. Dále rozemeleme cibuli.

Do směsi přidáme citrónovou šťávu, tatarku, horčici, osolíme, opepříme a je hotovo. Pro odlehčení je možné část tatarské omáčky nahradit například jogurtem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2011 10:51| autor: dasa123

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist