Pomazánka z rybího filé s tatarkou
Rybí filé krátce povaříme, scedíme vodu a filé rozemeleme na masovém mlýnku, abychom se zbavili případných kostí. Dále rozemeleme cibuli. Do směsi přidáme citrónovou šťávu, tatarku, horčici, osolíme, opepříme a je hotovo. Pro odlehčení je možné část tatarské omáčky nahradit například...
Pomazánku z rybího filé nerobievam, filé jeme so zemiakovou kašou.
chutná a šťavnatá pomazánka z rybího filé vypadá dost dobře
ako by som tu mohla pridať svoj vlastný recept je rýchly a chutný
dělám různé pomazánky, ale z rybího filé jsem ještě neslyšela
Rybí pomazánka je výborná,ale rychlejší je ,si ji udělat z obyčejných rybiček z konzervy a může se i přidat kečup.
z rybího filé. Chystám se na ní už dlouho – tentokrát jí určitě vyzkouším
filé mám moc ráda, ale pomazánku jsem z něj nikdy nedělala, určitě jí vyzkouším
Filé je moc dobré a zdravé, ale pomazánku jsem z něho ještě nejedla. Zkusím.
jsme pomazánku nikdy nedělali, to by mě nenapadlo.. možná by mi toho filé bylo líto, to si ho raději udělám na másle
Zajímavavá pomazánka, tenhle recept se může kdykoliv hodit, jak k večeři, tak pro návštěvu
Také jí dělávám je moc dobrá já ještě přidávám sterilovaný celer.
Nemusí chutnat špatně,na chlebíčky bych tuto pomazánku mohla zkusit.
vypadá to dobře , ale já filíčko raději osmažené s kmínem – mňam !
tato pomazánka bude nejspíše dobrá, kombinace ryb a majonézy je vždy chutná 🙂