Polévka z červeného zelí

Suroviny

hlávkového červeného zelí
1/4 kg
sůl
žloutek
1 ks
trcoha mléka
máslo a hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy:

Zelí omyjeme a pokrájíme na tenké nudličky. Spaříme vroucí vodou a ve slané vodě uvaříme do měkka. Pak ho zcedíme – vodu slijeme do jiného hrnce. Z másla a mouky si připravíme jíšku, přilijeme vodu ze zelí a dobře rozkvedláme a povaříme. Pak přidáme uvařené zelí, žloutek rozkvedlaný v mléce, provaříme a podle potřeby ještě přisolíme.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.6.2013 2:29| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist