Polévka z červené čočky a dýně

Suroviny

červená čočka
150 g
dýně čistá váha
1 kg
brambory
2 ks
cibule
2 ks
česnek
3 stroužky
plísňový sýr
200 g
smetana na vaření
1 dcl
olivový olej
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupejte dýni a zbavte ji semen a vlákniny. Nakrájejte na kousky. Oloupejte brambory, česnek a cibuli – vše rovněž nakrájejte. V hrnci nechte rozehřát olivový olej a všechny nakrájené suroviny na něm restujte po dobu asi 15 minut na mírném plameni.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Poté přidejte čočku a 1 l vody. Vařte tak dlouho, až bude vše měkké. Na závěr vše rozmixujte, spojte smetanou a lehce vmíchejte kostky plísňového sýra.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.9.2012 9:08| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist