Polévka z červené čočky a dýně

Suroviny

červená čočka
150 g
dýně čistá váha
1 kg
brambory
2 ks
cibule
2 ks
česnek
3 stroužky
plísňový sýr
200 g
smetana na vaření
1 dcl
olivový olej
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupejte dýni a zbavte ji semen a vlákniny. Nakrájejte na kousky. Oloupejte brambory, česnek a cibuli – vše rovněž nakrájejte. V hrnci nechte rozehřát olivový olej a všechny nakrájené suroviny na něm restujte po dobu asi 15 minut na mírném plameni.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Poté přidejte čočku a 1 l vody. Vařte tak dlouho, až bude vše měkké. Na závěr vše rozmixujte, spojte smetanou a lehce vmíchejte kostky plísňového sýra.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.9.2012 9:08| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist