Polévka studená

Suroviny

salátové okurky
2 ks
zralá rajčata
3 ks
velkou cibuli
1 ks
červenou papriku
1 ks
česnek podle chuti, olivový olej
sůl, pepř, vinný ocet
plátek pšeničného-žitného chleba
1 ks

Postup přípravy:

Zeleninu oloupeme, nakrájíme na drobné kousky a dáme do hlubší mísy. Zalijeme asi 5 polévkovými lžícemi olivového oleje, 2 lžícemi vinného octa a okořeníme. Přidejte krajíc chleba, promíchejte. Vložte na půl dne do lednice. Rozmixujte a propasírujte těsně před podáváním. Studená polévka má být co nejchladnější.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.7.2013 5:26| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist