Polévka studená

Suroviny

salátové okurky
2 ks
zralá rajčata
3 ks
velkou cibuli
1 ks
červenou papriku
1 ks
česnek podle chuti, olivový olej
sůl, pepř, vinný ocet
plátek pšeničného-žitného chleba
1 ks

Postup přípravy:

Zeleninu oloupeme, nakrájíme na drobné kousky a dáme do hlubší mísy. Zalijeme asi 5 polévkovými lžícemi olivového oleje, 2 lžícemi vinného octa a okořeníme. Přidejte krajíc chleba, promíchejte. Vložte na půl dne do lednice. Rozmixujte a propasírujte těsně před podáváním. Studená polévka má být co nejchladnější.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.7.2013 5:26| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist