Polévka s vejci a mlékem

Suroviny

másla
1 ČL
mouky
1 ČL
rýže
4 ČL
sůl a muškátový oříšek
vejce
4 ks
mléka
1 dcl
petrželová nať
vody
150 cl

Postup přípravy:

Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme vodou a mícháme, dokud se polévka nezačne vařit. Pak hned pridáme rýži, osolíme, okořeníme a vaříme 15 minut. Nakonec opatrně vyklopíme vëjce a ještě 3 nebo 4 minuty vaříme. Do uvařené polévky přilejeme trochu mléka a přidáme petrželovou
nať.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.10.2013 5:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist