Polévka s mořskými plody

polevka-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

olivový olej

3 PL

středně velká cibule

1 ks

česnek

3 stroužky

zelená paprika

1 ks

naťová cibulka

3 ks

spařená a oloupaná rajčata

4 ks

mořské plody

200 g

bobkový list

1 ks

bílé víno

100 ml

zeleninový vývar (i z kostky)

700 ml

těstoviny

100 g

sůl, pepř

dle chuti

bazalka

dle chuti

petrželka

dle chuti

Postup přípravy:

V hrnci zpěňte na oleji nakrájenou cibuli a nakrájené stroužky česneku. Přidejte drobně nakrájenou zelenou papriku, nakrájené naťové cibulky, drobně nakrájená rajčata, krátce poduste, vložte 200 g mořského ovoce, bobkový list, zalijte bílým vínem a zeleninovým vývarem, osolte, opepřete a povařte asi 5 minut. Přidejte zvlášť uvařené a propláchnuté těstoviny a krátce prohřejte. Doplňte bazalkou a nasekanou petrželkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist