Polévka s mořskými plody

polevka-1100x618.jpg

Suroviny

olivový olej

3 PL

středně velká cibule

1 ks

česnek

3 stroužky

zelená paprika

1 ks

naťová cibulka

3 ks

spařená a oloupaná rajčata

4 ks

mořské plody

200 g

bobkový list

1 ks

bílé víno

100 ml

zeleninový vývar (i z kostky)

700 ml

těstoviny

100 g

sůl, pepř

dle chuti

bazalka

dle chuti

petrželka

dle chuti

Postup přípravy:

V hrnci zpěňte na oleji nakrájenou cibuli a nakrájené stroužky česneku. Přidejte drobně nakrájenou zelenou papriku, nakrájené naťové cibulky, drobně nakrájená rajčata, krátce poduste, vložte 200 g mořského ovoce, bobkový list, zalijte bílým vínem a zeleninovým vývarem, osolte, opepřete a povařte asi 5 minut. Přidejte zvlášť uvařené a propláchnuté těstoviny a krátce prohřejte. Doplňte bazalkou a nasekanou petrželkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist