Polévka z hroznového vína s džusem

Suroviny

hroznové víno (bez pecek)

400 g

bílé sladší víno

250 ml

jablečný džus

500 ml

škrobová moučka

40 g

šťáva z 1 citrónu

1 ks

hřebíček

2 ks

mletá skořice

1/2 ČL

cukr

dle chuti

Postup přípravy:

V hrnci zahřejte džus s hřebíčky a skořicí. Ve víně (pro děti džusu) rozmíchejte škrobovou moučku, vlijte do vroucího džusu, přidejte oprané a okapané kuličky hroznového vína, podle chuti oslaďte a okyselte citrónovou šťávou. Podávejte teplé, nebo dobře vychlazené se skořicovým toastem (opečte bílý toastový chléb, namažte máslem a posypte skořicovým cukrem).

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist