Polévka z hroznového vína s džusem

Suroviny

hroznové víno (bez pecek)

400 g

bílé sladší víno

250 ml

jablečný džus

500 ml

škrobová moučka

40 g

šťáva z 1 citrónu

1 ks

hřebíček

2 ks

mletá skořice

1/2 ČL

cukr

dle chuti

Postup přípravy:

V hrnci zahřejte džus s hřebíčky a skořicí. Ve víně (pro děti džusu) rozmíchejte škrobovou moučku, vlijte do vroucího džusu, přidejte oprané a okapané kuličky hroznového vína, podle chuti oslaďte a okyselte citrónovou šťávou. Podávejte teplé, nebo dobře vychlazené se skořicovým toastem (opečte bílý toastový chléb, namažte máslem a posypte skořicovým cukrem).

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist