Plněné vepřové se švestkami na víně

Suroviny

divoká rýže
250 g
vepřový filet
500 g
sušené švestky
200 g
olej
1 PL
červené víno
50 ml
zeleninový vývar
200 ml
philadelphia Original
175 g

Postup přípravy:

Troubu vyhřejeme na 180°C, rýži uvaříme podle návodu na obalu. Dlouhým nožem vyřízneme ve filetu kapsu a naplníme ji švestkami. Zprudka ji opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, poté pečeme 25 minut v troubě. Zbývající švestky pokrájíme, krátce osmažíme na tuku z pečeně, podlijeme vínem, vývarem a chvíli vaříme. Vmícháme Philadelphii, rozpustíme, ale už nevaříme a dochutíme. Pečeni nakrájíme na plátky a servírujeme s omáčkou a rýží.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.2.2014 7:57

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist