Placky z mletého masa s feferonkou

Suroviny

telecí nebo jehněčí mleté maso

250 g

libové vepřové mleté maso

250 g

vejce

1 ks

drcený černý pepř

1 ČL

feferonka

1 ks

větší cibule

1 ks

česnek

5 stroužků

olej

1 PL

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Maso důkladně rozmícháme s vejcem, osolíme, opepříme a přidáme jemně nasekanou feferonku, nadrobno nakrájenou cibuli a prolisované stroužky česneku. Směs zpracujeme, uložíme do chladničky a necháme přibližně 60 minut rozležet. Potom z masa tvarujeme tenké placky velikosti dlaně, které upečeme po obou stranách v rozpáleném tuku na pánvi. Placky z mletého masa také můžeme potřít olejem a grilovat.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist