Placky z mletého masa s feferonkou

Suroviny

telecí nebo jehněčí mleté maso
250 g
libové vepřové mleté maso
250 g
vejce
1 ks
drcený černý pepř
1 ČL
feferonka
1 ks
větší cibule
1 ks
česnek
5 stroužků
olej
1 PL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Maso důkladně rozmícháme s vejcem, osolíme, opepříme a přidáme jemně nasekanou feferonku, nadrobno nakrájenou cibuli a prolisované stroužky česneku. Směs zpracujeme, uložíme do chladničky a necháme přibližně 60 minut rozležet. Potom z masa tvarujeme tenké placky velikosti dlaně, které upečeme po obou stranách v rozpáleném tuku na pánvi. Placky z mletého masa také můžeme potřít olejem a grilovat.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist