placky-352x198.jpg

Placky z mletého masa s feferonkou

Maso důkladně rozmícháme s vejcem, osolíme, opepříme a přidáme jemně nasekanou feferonku, nadrobno nakrájenou cibuli a prolisované stroužky česneku. Směs zpracujeme, uložíme do chladničky a necháme přibližně 60 minut rozležet. Potom z masa tvarujeme tenké placky velikosti dlaně, které upečeme po obou stranách v rozpáleném tuku...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Robievam veľmi málo.

    n
    nova2

    Placky z mletého masa dělám – v těchto je jen pouze navíc ta feferonka.

    s
    Stanislav Brázdil

    Placky z mletého masa s feferonkou budou jistě dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist