Pikantní pomazánka se salámem a žervé

Suroviny

měkkého salámu
400 g
žervé
200 g
nakládané kapie
100 g
majonézy
100 g
plnotučné hořčice
2 PL
kečupu
2 PL
oleje
2 PL
cibule
1 ks
chilli koření
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupanou cibuli nakrájenou na drobno orestujeme v pánvičce na rozehřátém oleji, přidáme hořčici, kečup, podle chuti vmícháme chilli koření, vše krátce povaříme, sundáme z tepla a necháme vychladnout. Měkký salám umletý na masovém strojku smícháme s vychladlou směsí, přidáme na drobno nakrájenou kapii, majonézu i žervé, nakonec podle chuti osolíme a vše důkladně promícháme. Hotovou salámovou pomazánku pak necháme krátce rozležet v chladničce.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.5.2016 12:28| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist