Pikantní pomazánka se salámem a žervé

Suroviny

měkkého salámu

400 g

žervé

200 g

nakládané kapie

100 g

majonézy

100 g

plnotučné hořčice

2 PL

kečupu

2 PL

oleje

2 PL

cibule

1 ks

chilli koření

dle chuti

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Oloupanou cibuli nakrájenou na drobno orestujeme v pánvičce na rozehřátém oleji, přidáme hořčici, kečup, podle chuti vmícháme chilli koření, vše krátce povaříme, sundáme z tepla a necháme vychladnout. Měkký salám umletý na masovém strojku smícháme s vychladlou směsí, přidáme na drobno nakrájenou kapii, majonézu i žervé, nakonec podle chuti osolíme a vše důkladně promícháme. Hotovou salámovou pomazánku pak necháme krátce rozležet v chladničce.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.5.2016 12:28| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist