Pikantní mexický guláš se smetanou

pikantni-mexicky-gulas-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

vykostěné kuřecí maso
500 g
olivový olej
3-3 PL
cibule
2 ks
česnek
4 stroužky
oloupané rajče
1 plechovka
malý rajský protlak
1 plechovka
naložená paprička jalapenos
2-3 ks
zelená petrželka
1 svazeček
zakysaná smetana
4 PL
sýr feta
100 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji lehce opečte na kousky nakrájené maso, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Zalijte konzervou rajčat, přidejte protlak, nakrájené papričky, osolte, opepřete a zvolna duste asi 20 minut (až je maso měkké). Pak vmíchejte petrželku. Rozdělte na talíře, přelijte zakysanou smetanou a posypte rozdrobeným sýrem. Podávejte s tortillami nebo jinou vhodnou přílohou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

1.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.10.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist