pikantni-mexicky-gulas-352x198.jpg

Pikantní mexický guláš se smetanou

Na oleji lehce opečte na kousky nakrájené maso, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Zalijte konzervou rajčat, přidejte protlak, nakrájené papričky, osolte, opepřete a zvolna duste asi 20 minut (až je maso měkké). Pak vmíchejte petrželku. Rozdělte na talíře, přelijte zakysanou...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist