Pikantní buřty na pivě

Suroviny

špekáčky
8 ks
feferonky, beraní rohy
6 ks
černé pivo
500 ml
kečup
250 ml
ostřejší hořčičce
sádlo
1 PL

Postup přípravy:

Špekáčky podélně rozřízneme, cibuli poklademe do nich, beraní roh, feferonku (kdo jak má rád). Dáme do vymazaného pekáčku a polijeme směsí.

Pečeme při vyššší teplotě minimálně 2 hodiny, dokud omáčka lehce nezkaramelizuje.

Občas špekáčky omáčkou přeléváme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.8.2011 9:20| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist