Pikantní buřty na pivě

Špekáčky podélně rozřízneme, cibuli poklademe do nich, beraní roh, feferonku (kdo jak má rád). Dáme do vymazaného pekáčku a polijeme směsí. Pečeme při vyššší teplotě minimálně 2 hodiny, dokud omáčka lehce nezkaramelizuje. Občas špekáčky omáčkou přeléváme.

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    něco podobného jsem již dělala a chlapi se po tom mohli utlouct – skvělé v létě s pivem

    j
    jajapetrovic

    može to byť zaujímavé,ale nemám rada recepty ktoré sa musia dlho robiť

    z
    Zuzana2403

    Chlap sice nejsem, ale tuto mňaminu si také ráda dám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist