Pečené brambory s bylinkami a česnekem

Suroviny

brambory

1 kg

sůl

dle chuti

olivový olej

dle chuti

majoránka

dle chuti

italské bylinky

dle chuti

česnek

dle chuti

Postup přípravy:

Brambory si lehce omyjeme a očistíme. Nakrájíme je pokud možno na stejně velké plátky a položíme na plech s dnem vylitým olivovým olejem. V mističce si umícháme tři lžičky sušené majoránky, lžičku italských sušených bylinek a šest prolisovaných stroužků česneku s troškou olivového oleje. Brambory na plechu důkladně osolíme a přelijeme směsí koření. Promícháme a dáme péct do trouby vyhřáté na 250° C na dvacet minut. Během pečení několikrát prohrábneme a před vytažením zkontrolujeme, zda brambory doopravdy jsou hotovy.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.6.2017 2:00| autor: Jana Csakvaryová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist