Ostrá kokosová polévka s jarní cibulkou

Suroviny

uzené tofu
250 g
sůl, olivový olej
mletý pepř
menší červená cibule
1 ks
větší mrkve
2 ks
řapíky celeru
2 ks
chilli papričky
1-2 ks
kurkumy
1 PL
zeleninového vývaru
500 ml
kokosového mléka
400 ml
mangového kompotu
200 g
nasekané jarní cibulky
2 ks

Postup přípravy:

Tofu nakrájejte na plátky a opečte na troše oleje. Pak je nakrájejte na kostičky. Cibuli nakrájejte na měsíčky, mrkev a celer na malé kousky. Chilli papričku nasekejte. V hrnci na oleji orestujte cibuli, papričku, mrkev a celer. Zaprašte kurkumou a zalijte vývarem a kokosovým mlékem. Polévku 10 minut povařte. Pak přidejte pokrájené mango, jarní cibulku a tofu. Vše dochuťte solí a pepřem, prohřejte a podávejte.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.8.2013 10:25| autor: mercedes1j8

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist