Omeleta s patizonky

profimedia-0014113032-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

patizonky
600 g
cherry rajčata
200 g
vejce
8 ks
smetana
8 lžící
sůl a pepř
špetka
máslo
30 g
čedar
80 g

Postup přípravy:

Oloupejte a nakrájejte na kostičky 600 g patizonů. Na půlky nakrájejte 200 g cherry rajčat. Rozšlehejte 8 vajec s 8 lžícemi smetany, špetkou soli a pepře. Z vaječné směsi upečte postupně na teflonové pánvi potřené olejem 4 omelety, které nechte v teple. Pak na pánev přidejte 30 g másla, nasypte na něj patisony, dvě až tři minuty je zvolna opékejte, přidejte k nim rajčata, nasekanou petrželku, osolte, opepřete a krátce prohřejte. Směs rozdělte na omelety, posypte 80 g hrubě nastrouhaného čedaru a omelety přehněte.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.7.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist