Omeleta s patizonky

profimedia-0014113032-1100x618.jpg

Suroviny

patizonky

600 g

cherry rajčata

200 g

vejce

8 ks

smetana

8 lžící

sůl a pepř

špetka

máslo

30 g

čedar

80 g

Postup přípravy:

Oloupejte a nakrájejte na kostičky 600 g patizonů. Na půlky nakrájejte 200 g cherry rajčat. Rozšlehejte 8 vajec s 8 lžícemi smetany, špetkou soli a pepře. Z vaječné směsi upečte postupně na teflonové pánvi potřené olejem 4 omelety, které nechte v teple. Pak na pánev přidejte 30 g másla, nasypte na něj patisony, dvě až tři minuty je zvolna opékejte, přidejte k nim rajčata, nasekanou petrželku, osolte, opepřete a krátce prohřejte. Směs rozdělte na omelety, posypte 80 g hrubě nastrouhaného čedaru a omelety přehněte.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.7.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist