Obalované vlašské ořechy

Suroviny

půlek vlašských ořechů
100 g
třtinového cukru
230 g
šťávu z jednoho pomeranče naředěnou do 150 ml vodou
mleté skořice
1 ČL

Postup přípravy:

Roztopte troubu na 180°C, na pečící papír rozprostřete vlašáky a nechte péct 15 minut. Na plotně v hrnci smíchejte cukr a pomerančovou šťávu, nechte úplně rozpustit. Pak přiveďte rychle do varu, nemíchejte a nechte teplotu směsi dosáhnout 120°C. Pak odstavte a přidejte skořici a vlašáky, míchejte dokud směs nezkrémovatí. Po vychladnutí ručně oddělte jednotlivé oříšky.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.6.2014 9:23| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist