obalovane-orechy.jpg

Obalované vlašské ořechy

Roztopte troubu na 180°C, na pečící papír rozprostřete vlašáky a nechte péct 15 minut. Na plotně v hrnci smíchejte cukr a pomerančovou šťávu, nechte úplně rozpustit. Pak přiveďte rychle do varu, nemíchejte a nechte teplotu směsi dosáhnout 120°C. Pak odstavte a přidejte skořici a vlašáky,...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Obalované vlašské ořechy je to zaujímavý recept, asi keď budú orechy vyskúšam.

    m
    martinnatr

    to musí být dobrůtka, dala bych si hned

    g
    glady

    tak tento receptík vypadá skutečně suprově, dosu jsem neznala ani neochutnala

    l
    lidka2

    Zajímavé, různě ochucené burské oříšky mám ráda, tak proč to nezkusit i s vlašskými. Může to být dobré.

    l
    ladouch

    Tohle mě neláká, bude to na mě moc sladké.

    v
    viki11

    Obalované vlašské ořechy stojí za to vyzkoušet. Je to příjemná změna na jen takové mlsání.

    l
    lucik21

    Obalované vlašské ořechy moc nemusím

    e
    Elisa19

    Vypadá to zajímavě ale vlašské ořechy mám raději v přírodní podobě.

    b
    Bobina1

    Obalované vlašské ořechy – zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist