Obalované vlašské ořechy
Roztopte troubu na 180°C, na pečící papír rozprostřete vlašáky a nechte péct 15 minut. Na plotně v hrnci smíchejte cukr a pomerančovou šťávu, nechte úplně rozpustit. Pak přiveďte rychle do varu, nemíchejte a nechte teplotu směsi dosáhnout 120°C. Pak odstavte a přidejte skořici a vlašáky,...
Obalované vlašské ořechy je to zaujímavý recept, asi keď budú orechy vyskúšam.
to musí být dobrůtka, dala bych si hned
tak tento receptík vypadá skutečně suprově, dosu jsem neznala ani neochutnala
Zajímavé, různě ochucené burské oříšky mám ráda, tak proč to nezkusit i s vlašskými. Může to být dobré.
Tohle mě neláká, bude to na mě moc sladké.
Obalované vlašské ořechy stojí za to vyzkoušet. Je to příjemná změna na jen takové mlsání.
Obalované vlašské ořechy moc nemusím
Vypadá to zajímavě ale vlašské ořechy mám raději v přírodní podobě.
Obalované vlašské ořechy – zajimavý recept.