Nudle s liškami a ořechy

Suroviny

lišek
400 g
oleje
2-3 PL
mladé cibulky s natí
4 ks
česneku
4 stroužky
vlašských ořechů
4 PL
petrželky
4 PL
širokých nudlí
400 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Očistěte 400 g lišek, vložte je do vroucí osolené vody, několik minut je zvolna povařte a pak je sceďte. Na pánvi rozehřejte 2 – 3 lžíce oleje, vložte 4 mladé nakrájené cibulky i s natí a lehce ji opečte, pak přidejte na plátky nakrájené 4 stroužky česneku a houby, osolte, opepřete a poduste doměkka. K měkkým houbám vmíchejte 4 lžíce hrubě nasekaných jader vlašských ořechů a 4 lžíce jemně nasekané petrželky. Mezitím uvařte 400 g širokých nudlí v horké osolené vodě, sceďte je a promíchejte s houbami.

Tip: Posypte hrstičkou roketových lístků.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.9.2016 12:01| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist