Artyčoky v nudlích

artycoky-s-nudlemi-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

sterilované artyčoky
240 g
olivový olej
4 lžíce
mladá cibulka
2 ks
rajčata
300 g
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení
kečup
4 lžíce
bazalka
hrst
těstoviny
400 g
parmazán
na posypání

Postup přípravy:

Nechte odkapat 240 g sterilovaných artyčoků ve slaném nálevu a pak je překrájejte na kousky. V pánvi rozehřejte 4 lžíce olivového oleje, vložte na něj 2 mladé na kousky nakrájené cibulky, lehce je zpěňte, přidejte artyčoky, 300 g spařených, oloupaných a na kostičky nakrájených rajčat. Zeleninu osolte, opepřete a poduste 5 minut. Vmíchejte 4 lžíce sladkého nebo pálivého kečupu, jemně nasekanou bazalku a krátce prohřejte. Mezitím uvařte 400 g těstovin, sceďte je a promíchejte s omáčkou.

Tip: Pokrm posypte nastrouhaným parmezánem a bazalkou.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.4.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist